Информация за доставка

          Онлайн магазин за знамена и аксесоари ZNAMENABG.COM ви предлага избор на най-удобният за вас начин за извършване на доставка/получаване на поръчаните от магазина ни знамена. Има три възможни начина за получаване на поръчаните артикули. Начините за доставка са следните:

1.      Доставка с куриер до дома/офиса ви – фиксирана цена за пратки:

до 1 кг. – 4.30 лв.

от 1 до 2 кг. – 4.90 лв.

от 2 до 5 кг. – 5.50 лв.

Тези цени важат само за доставка до адрес с куриерска фирма Рапидо за всички населени места обслужвани от нея. Ако желаете доставка с друга куриерска фирма, цената за доставка ще бъде според тарифата й.

Следете тук за актуализиране на цените за доставка. Графика на обслужване на всички населени места може да видите от ТУК
Доставката се извършва в рамките на 2 работни дни от плащането и изпращането на данните за доставка, като обичайно се извършва още на следващия ден след като е направена, т.е. днес поръчвате(до 16.00ч., по-късно направените остават за следващия работен ден) и утре е при вас. Доставки се правят и в събота на личен (домашен адрес). При тази услуга имате и право на преглед преди заплащането на наложения платеж.

2.    Еконт-офис - пощенска услуга - до 1 кг. – 4,50 лв и за всеки следващ килограм по 0,60 лв. Доставки чрез Еконт се приемат и в събота до 11.00 ч. Приетите до тогава доставки се доставят в понеделник в избрания от вас офис. През останалите дни доставката е на следващия работен ден след приемане на заявката. Услугата позволява преглед преди заплащане на наложения платеж.

3.  Доставка до адрес с Еконт - може да изчислите доставката от тук: http://www.econt.com/tariff-calculator/

4.      Получаване от магазина ни – безплатно . Офисът ни се намира в гр. Варна на ул. Ген. Столипин 7 (уличката между дюнерите на Червения площад) 

Цените за доставка са ориентировъчни и може да имат промяна (+/- 1 лв) в зависимост от стойността на наложения платеж и начина на плащане. 

 Необходимите данни за доставка са: имена, адрес и телефон за контакт, който да оставим на куриерите за връзка с вас.

 

Предстоящите официални празници 6 септември, Съединението на България, и 22 септември, Независимостта на България, налагат промени в графика за доставки.

 

6 септември 2018 г. 

Изпратени пратки на 05.09. (сряда) ще бъдат доставени на получателите на 07.09. (петък). 

 

22 септември 2018 г. 

Изпратени пратки на 21.09. (петък) ще бъдат доставени на получателите в зависимост от желанието на подателите: 

Изпратени пратки на 22.09. (събота) ще бъдат доставени на получателите на 25.09. (вторник). 

 

Желаем ви весели празнични дни. 

Знамена и флагове - онлайн магазин за фирмени и национални знамена на държави на достъпни цени | ZNAMENABG.COM - изработка на знамена © 2013